RTVA

RTV Amstelveen heeft op 24 april 2015 al eens aandacht besteed aan de Warnersbrug. Als u op de foto clickt opent zich het Youtube fragment.


Oude beelden van de brug.

U ziet hier slechts een kleine greep uit de ontwerpen van Warners die we nu weer kunnen gaan gebruiken.

De waterdoorgang is ook minitieus ontworpen.

En er is een gedetailleerd doordacht groenplan van Warners dat we weer willen gaan gebruiken.

Wat zag de brug er van alle kanten prachtig uit.

Bij deze foto moest ik denken aan het liedje van Herman van Veen "Hilversum drie". Je ziet de melkboer volgens mij op de brug lopen.


Hoe ziet de brug er tegenwoordig uit?


Buurtonderneming Villa Randwijck.

Villa Randwijck ligt op een steenworp afstand van de Warnersbrug. Villa Randwijck speelt een belangrijke rol in de activiteiten om de brug te renoveren en  men zal nauw betrokken zijn bij het onderhoud van de brug.

Buurtonderneming en stichting Villa Randwijck is gevestigd in een voormalig monumentaal schoolpand. Villa Randwijck is de ontmoetingsplaats van de buurt. Hier kun je genieten van een lekker kopje koffie of thee in het buurtcafé ‘De Villa’. Er is bovendien gratis wifi.?In Villa Randwijck werken vrijwilligers. In oktober 2018 is er een samenwerkingsverband gestart met zorginstelling Ons Tweede Thuis en zo hebben een aantal OTT clienten nu een stageplek in Villa Randwijck.
Naast het café zijn er een kooklokaal, een sport- en spelzaal en 2 multifunctionele ruimtes.?In Villa Randwijck kan je deelnemen aan activiteiten. Een kalenderoverzicht van deze activiteiten vind je onder ‘AGENDA’ in de navigatiebalk. De activiteiten worden niet alleen door Villa Randwijck georganiseerd. Het huren van een ruimte voor bijvoorbeeld het geven van een cursus, vergadering of familieaangelegenheid is mogelijk.
Wil je ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld je dan aan voor de digitale nieuwsbrief van Villa Randwijck.Catharina van Clevepark 10
1181 AT Amstelveen
www.villarandwijck.nl
Tel 0620 420 989
Mail welkom@villarandwijck.nl
Facebook: VillaRandwijck

 


Informatie.

U kunt ook in Villa Randwijck een fllyer ophalen en geld storten in het spaarvarken.

In Villa Randwijck kunt u ook een set ansichtkaarten à € 30 kopen.

Contact

Voor vragen kunt u per mail contact opnemen met 
Dolf van den Bos  - 
dolf@warnersbrug.nl
of u kunt hem per post bereiken:
Catharina van Renneslaan 25
1187 HA Amstelveen.